+90 382 215 24 00 info@agamen.com.tr

Ağaçlı Otomotiv Dinamizmini Yatırımlarla Arttırıyor 10 yıl önce

Türkiye, Asya ve Avrupa hattında lojistik hizmeti sunan Ağaçlı, oto taşıyıcı araç filosunu büyütüyor.

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarına Türkiye, Asya ve Avrupa hattında lojistik hizmeti sunan Ağaçlı, oto taşıyıcı araç filosunu büyütüyor. Yılsonuna kadar filolarına 60 adet oto taşıyıcı katmayı hedeflediklerini belirten Ağaçlı Şirketler Grubu Lojistik Müdürü Cevdet Ağaçlı, iş hacimlerindeki artışa paralel olarak yatırımlarında devam edeceğini söylüyor.

 

40 yılı aşkın tecrübesi, güçlü araç parkı ve deneyimli kadrosuyla otomotiv lojistiği sektörü tarafından aranan şirketler arasında yer alan Ağaçlı, 2012 yılı hedeflerine sağlam adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda yılsonuna kadar filosuna 60 adet oto taşıyıcı katmayı hedefleyen Ağaçlı, yeni araçlarla hizmet standartlarını da yükseltiyor. İlk etapta çekicileri Ford markalı olmak üzere 10 adet Ağaçlı marka oto taşıyıcıyı ve 2 adet çekicili oto taşıyıcıyı filosuna katan şirket, bu yatırımlarla otomotiv lojistiği alanındaki gücüne güç katmayı hedefliyor. Şirket Ağaçlı marka araçlarını, Avrupa Birliği normlarına uyum sürecinde, aydınlatma mevzuatına uygun yansıtıcı şerit, daha ileri yol tutuşu sağlayan tasarım, ıslak zeminde tozumayı engelleyen paçalık gibi birçok yenilikle geliştiriyor. Ergonomik yapı ile kullanım kolaylığı, alaşımlı malzemelerle sağlamlık, galvaniz kaplama ile de uzun ömür sunuyor.

 

Dünya markalarının çözüm ortağı

Ağaçlı olarak bugün çok güçlü bir filo yapısına sahip olduklarını belirten Ağaçlı Şirketler Grubu Lojistik Müdürü Cevdet Ağaçlı, filolarındaki toplam oto taşıyıcısı sayısının ise 225 olduğunu söylüyor. Şirket olarak filo yapılarını bu yeni yatırımlarla daha da güçlendirdiklerinin altını çizen Ağaçlı, şunları aktarıyor: “Otomotiv lojistiği alanında 1976’dan bugüne Ford grubunun ürettiği araçların yurtiçi ve yurtdışı taşımalarını gerçekleştiriyoruz. Ford Car Carrier kamyon şaseleri ile imalat grubumuzca imal edilen Ağaçlı marka üstyapı ve römorkları kullanmaktayız. Otomobil taşıma filomuzda bulunan kamyonların tamamı Euro5 ve üzeri çevreci motor normlarına sahip.” Otomotiv lojistiği alanında Ford grubunun yanı sıra birçok farklı otomotiv markasına Türkiye, Avrupa ve Asya hattında taşımacılık hizmeti sunduklarının altını çizen Ağaçlı, ayrıca tenteli TIR filosuyla dünyanın önde gelen markalarına çözüm ortağı oldukların söylüyor.

2012’nin kendileri açısından iyi bir yıl olacağını belirten Ağaçlı, yılın ilk yarısındaki hedeflerini şimdiden aştıklarını vurguluyor. Ağaçlı, bu büyüme doğrultusunda yatırımlarını artırarak sürdüreceklerinin bilgisini veriyor. Otomotiv lojistiği sektörünün önümüzdeki yıllarda büyüme ivmesinin devam edeceğini belirten Ağaçlı, yeni ve çevreci yatırımlarla sektördeki yatırımların da artırılması gerektiğinin altını çiziyor.

 Company Ağaçlı brand vehicles in the process of harmonization with European Union norms, proper reflective strip lighting legislation, further road grip design that is developing many innovations, such as mud flaps that prevent dust in the wet grass. Ergonomic design with ease of use, robustness with alloy material, offers long life galvanized coating.

+90 382 215 24 00

Müşteri Danışma Hattı

444 60 68

Sosyal Medyada Agamen

Bu Bir Kuruluşudur.